1

Téma: Nový kalendář akcí - a průběžné doplňování.

Tak máme k dispozici (s odkazem zatím jen ze záhlaví fóra) nový webový kalendář akcí (dárek od uja GůůůůůůůůGlala)...

Nápad - JJ, realizace - PB ;-))

Během tak týdne, nejpozději dvou bych chtěl doplnit vše co je na nástěnce na Borku (a dát odkaz i na stránky), pokud bude potřeba tam pak cokoliv změnit, či doplnit, tak do hoďte do tohoto vlákna, já to přenesu do kalendáře.

PB

2

Re: Nový kalendář akcí - a průběžné doplňování.

Vážení !

Takže jsem dopsal celý kalendář. Co bylo na Borku na papíře, je v kalendáři v elektronické podobě (viz odkaz v záhlaví fóra), od tohoto okamžiku sledujte elektronickou verzi a prosím všechny pořadatele akcí, aby mi průběžně zasílali všechny informace o akcích. Taktéž prosím ověřte, zda informace, které jsem opsal z papíru jsou v této podobě platné, pokud ne, nebo pokud je potřeba je dále doplnit, pište mi ! Kalendář je veřejný a jen aktuální podoba bude důvěryhodná, myslim, že je lepší mít to takto, než se tam škrtat a přepisovat na zdi ...

Pápá, to je kalendář ...

VEŠKERÉ POŽADAVKY NA ÚPRAVY STÁVAJÍCÍCH / ZVEŘEJNĚNÍ NOVÝCH AKCÍ PIŠTE DO TOHOTO VLÁKNA !!! (nebo mě do e-mylu :-)

DÍK !

PB